Online savjeti

Imate pitanje, trebate brzi savjet za opremanje vaše kupaonice? Popunite podatke i kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku.

Ime i prezime

Telefon

Email

Zainteresiran sam za

pošalji

Grohe Eurosmart 2015

Što se dogodi kada najpopularniju liniju slavina podignete na višu razinu? Dobijete najbolji Eurosmart ikada, liniju slavina koja predstavlja modernizirani dizajn kao i sjajne i inovativne funkcije. 
Još ljepši, još funkcionalniji i još udobniji za upotrebu nego prije – GROHE-ovi dizajneri i inženjeri obavili su sjajan posao dodatno unaprijedivši već nagrađivani proizvod.Nova linija slavina podiže letvicu i po pitanju održivosti. Opremljena GROHE EcoJoy® tehnologijom, nova slavina ograničava potrošnju vode na 5.7 litara u minuti, a da pritom ni na koji način ne ugrožava iskustvo vode.
Bilo da se radi o velikim projektima ili privatnim kupaonicama, profesionalni vodoinstalateri cijenit će učinkovito instaliranje Eurosmarta. GROHE QuickFix®  tehnologija ubrzava instalaciju svih Eurosmart slavina za umivaonike i bidee. Patentirani sustav montiranja koristan je i za podžbukne armature za kade i tuševe, budući da je tako omogućeno instaliranje bez vidljivih vijaka, što rezultira vrlo glatkim rozetama koje je još jednostavnije čistiti i održavati.  


Saznaj više o Eurosmart New 2015
u našoj ponudi se nalaze