Online savjeti

Imate pitanje, trebate brzi savjet za opremanje vaše kupaonice? Popunite podatke i kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku.

Ime i prezime

Telefon

Email

Zainteresiran sam za

pošalji
Refin

Ceramiche Refin je talijanski proizvođač pločica vrhunske kvalitete i dizajna, koji ide ukorak s najsuvremenijim trendovima. 

Priča o tvrtci Ceramiche Refin započinje 1962. godine. Zahvaljujući pametnim ulaganjima i stalnom rastu, danas je ovaj talijanski brand dio koncerna Gruppo Atlas Concorde i jedan od najvećih evropskih proizvođača pločica. Ceramiche Refin poznat je po beskopromisnoj kvaliteti te sjajnim dizajnerskim rješenjima, jednako kao i po visokim etičkim te eko standardima koji uključuju upotrebu sirovih i recikliranih materijala. Kvalitetu njihovih 100% talijanskih pločica potvrđuje i certifikat ISO 9001

.

Ceramiche Refin je talijanski proizvođač pločica vrhunske kvalitete i dizajna, koji ide ukorak s najsuvremenijim trendovima.

 

Priča o tvrtci Ceramiche Refin započinje 1962. godine. Zahvaljujući pametnim ulaganjima i stalnom rastu, danas je ovaj talijanski brand dio koncerna Gruppo Atlas Concorde i jedan od najvećih evropskih proizvođača pločica. Ceramiche Refin poznat je po beskopromisnoj kvaliteti te sjajnim dizajnerskim rješenjima, jednako kao i po visokim etičkim te eko standardima koji uključuju upotrebu sirovih i recikliranih materijala. Kvalitetu njihovih 100% talijanskih pločica potvrđuje i certifikat ISO 9001.


https://www.refin-ceramic-tiles.com/

Zanima vas ova linija?

kontaktirajte nas
u našoj ponudi se još nalaze