Online savjeti

Imate pitanje, trebate brzi savjet za opremanje vaše kupaonice? Popunite podatke i kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku.

Ime i prezime

Telefon

Email

Zainteresiran sam za

pošalji
Kludi

KLUDI je njemački stručnjak za kupaonske i kuhinjske armature, tuševe i cjelokupna kupaonska rješenja. Od 1926. godine, obiteljska tvrtka iz Mendena u Vestfaliji igra ključnu ulogu u razvoju industrije sa svojim revolcionarnim idejama i praktičnim proizvodima za kupaonicu i kuhinju. Mnogo toga što određuje modernu miješalicu stvoreno je u Mendenu. Na primjer, KLUDI je bio pionir u nekoliko segmenata kao što su: multi-miješalica, rastavljiva miješalica za ugradnju ispod prozora i prva u svijetu hibridna kuhinjska miješalica na senzorsko i ručno otvaranje.
 
Više od 1000 zaposlenika osigurava da proizvodi njemačkog dizajna i kvalitete zadovoljavaju kupce u više od 100 zemalja svijeta. Osim sjedišta u Menden-u KLUDI ima tri tvornice u Europi: Hornstein u Austriji, Opole u Poljskoj i Diosd u Mađarskoj. Svaka miješalica na europskom tržištu u potpunosti je proizvedena isključivo u Europi suradnjom 4 navedene tvornice.https://www.kludi.com/hr/

Zanima vas ova linija?

kontaktirajte nas
u našoj ponudi se još nalaze